Chat

WMS VOX: de ultieme intelligente WMS

WMS VOX is een intelligent warehouse management software systeem dat meerwaarde voor uw bedrijf creëert door het optimaliseren en innoveren van uw logistieke operatie. Magazijnsoftware dat, door de modulaire opbouw, uw organisatie past als een maatpak en uitblinkt in betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid, schaalbaarheid en efficiency. En er vooral voor zorgt dat al uw logistieke behoeftes worden gerealiseerd.


WMS VOX heeft met zijn fundament van 4 pijlers en de integratie kubus de oplossing voor al uw logistieke uitdagingen.

WMS VOX Beheer

WMS VOX Beheer zorgt voor de juiste basis van het WMS door een optimale controle over alle onderdelen. Klik voor meer informatie...

WMS VOX Inslag

De juiste basis voor de start van uw magazijnproces.


Grip op uw inslagproces en 100% controle over wat er binnenkomt in uw magazijn? WMS VOX heeft voor u de ideale oplossing passend bij uw bedrijfsproces. Of het nu gaat om registratie THT, serienummers of batchnummers tot en met crossdocking. WMS VOX biedt u de oplossing. Klik voor meer informatie...

WMS VOX Opslag

Efficiënte en betrouwbare opslag van uw goederen.

Grip op uw voorraadbeheer en magazijn bezetting. Met de opslag module van het WMS VOX heeft u 100% controle over uw voorraad. Wat komt er in wat gaat er uit. Wat is uw meest optimale opslag methode? Klik voor meer informatie...

WMS VOX Uitslag

Foutloze en snelle uitlevering van uw goederen.

100% nauwkeurige levering aan uw klanten. Door het inzetten van de juiste verzamel methoden bereikt u met het WMS VOX het maximale uit uw verzamel proces. Of u nu één methode hanteert of meerdere methodes, of u nu één magazijn heeft of meerdere magazijnen, met het WMS VOX kunt u al uw verzamel processen feilloos uitvoeren. Klik voor meer informatie...

Leeg
.... LEES MEER ....

WMS VOX Integratiekubus

WMS VOX zorgt voor optimale verbindingen tussen diverse schakels in uw bedrijf. BSI heeft standaard verschillende koppelingen met ERP of financiële pakketten. Daarnaast kan WMS VOX naadloos logistieke apparatuur in uw magazijn aansturen. Op deze wijze zijn alle facetten binnen uw bedrijf geïntegreerd.


Mocht u met een ander pakket werken, kunnen wij met maatwerk probleemloos een koppeling maken in samenspraak met uw leverancier.

WMS VOX: integratie kubus

Transsmart Koppeling

Een koppeling vanuit het WMS VOX met Transsmart, zorgt voor een feilloze verzending van uw goederen.

Zendingen die verzameld zijn worden automatisch geboekt bij de best passende vervoerder naar keuze, Transsmart selecteert op basis van criteria de beste optie.

ERP Koppeling

De meeste ERP pakketten beschikken over een koppeling. Met het WMS VOX is het mogelijk om met elk ERP systeem te koppelen dat beschikt over een mogelijkheid daarvoor.

Of het nu een API koppeling is of via CSV of XML. Elke soort koppeling is in het WMS VOX te realiseren.

EDI Koppeling / Transus

Via een Electronic Data Interchange (EDI) is het mogelijk om financiële, logistieke of commerciële gegevens uit te wisselen.

Door deze gegevensstroom te automatiseren is handmatige administratieve verwerking niet meer nodig.

Op deze manier kunnen handelspartners en klanten op een snelle en efficiënte manier zaken met elkaar doen.

Private Cloud

Bedrijven stappen steeds vaker over op een private cloud. Dit is een omgeving buiten je eigen bedrijfsnetwerk die alleen beschikbaar is voor de organisatie.

De software en database van het WMS VOX kan daar prima onderdeel van uit maken.

Geen private cloud beschikbaar? Het WMS VOX draait ook gewoon op het eigen bedrijfsnetwerk op een (VM) server.

Plateau Liften

Door het inzetten van een plateau lift in het magazijn, is er een enorme ruimte besparing en efficiënt orderverzamelen te behalen.

Het WMS VOX neemt deze liften probleemloos op als opslag gebied. Door het aansturen voor inslag of uitslag van goederen, heeft het WMS VOX de volledige controle over de voorraad en locatiebeheer van een plateaulift.

Bekende leveranciers zoals SSI Schäfer en Kardex behoren tot de mogelijkheden om te integreren.

Pick-to-Light

Bij slim orderverzamelen kan een Pick-to-Light systeem een toegevoegde waarde hebben. Het systeem geeft de picklocatie aan, maar kan ook de orderbak aangeven wat en hoeveel er in moet komen.

In comibinatie met andere apparaten zoals rollerbaan en plateaulift is het uitermate geschikt.

Het WMS VOX automatiseert de Pick-to-Light vanuit het inslag en/of uitslag proces. Hierdoor wordt de foutkans bij verzamelen sterkt gereduceerd.

Rollerbanen

Rollerbanen voor de transport van inslag- en/of uitslagbakken geeft een verhoogde efficiëntie en snelheid aan het verwerkingsproces.

Het WMS VOX weet welke bakken op de baan staan en wat er mee moet gebeuren. Zo komt elke bak bij de juiste magazijn zone's terecht.

Via onze integratie kubus is het WMS VOX in staat om de rollerbaan onderdeel te maken van het inslag- en uitslagproces in het magazijn.

Weegschalen

Industriële weegschalen zijn onmisbaar in het verwerken van goederen. Zowel bij binnenkomst van (nieuwe) producten als bij controle en verzenden van de goederen.

Het WMS VOX biedt een rechtstreekse integratie met diverse weegschalen aan. Door ze te koppelen aan het netwerk of een PC kan het WMS VOX de gegevens uitlezen en verwerken voor de juiste doeleinden.

RF Picking

RF Picking is in de meeste magazijnen onontbeerlijk. De software van WMS VOX draait dan ook feilloos op elke wireless handheld die beschikt over een browser.

Het scannen van barcodes, waarover de devices kunnen beschikken, wordt naadloos uitgevoerd in combinatie met de WMS VOX software.

Alle magazijnprocessen kunnen via het WiFi netwerk en de wireless handheld feilloos uitgevoerd worden.

Paternoster | Verticale Caroussel

Een (vertikale) paternosterkast heeft voor klein materiaal een groot voordeel. Er kunnen heel veel soorten artikelen op een kleine aantal vierkante meters opgeslagen worden.

Het WMS VOX integreert een paternoster zonder problemen als magazijn gebied in het systeem. Zo kan de paternoster uitstekend ingezet worden voor alle inslag- en uitslagprocessen. Waarbij niet alleen ruimte besparing, maar ook het efficiënt verwerken van de goederen veel voordelen heeft.

Support

Wij staan altijd voor u klaar. Met of zonder support contract staan wij u graag te woord.

Een soepel draaiend magazijn en tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkste visite kaartje.

Daar hoort ook vakkundige en snelle support bij zodat u weer snel verder kunt, mocht er iets voorvallen.

Dashboard WMS

Informatie is de belangrijkste bron hoe het met uw magazijn verloopt. Door het inzetten van de integratie kubus wordt er een brug geslagen tussen operationele handelingen op de vloer naar gegevens op scherm van de logistiek manager.

Van daaruit kan er op ieder vlak in het magazijn aangestuurd worden wie waar nodig is. Met het Dashboard WMS zijn alle gegevens inzichtelijk voor de manager.

Maatwerk

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke werkwijze. Niet altijd sluiten bestaande programma processen aan op de bedrijfsvoering.

Met de modulaire maatwerk integratie van het WMS VOX, zijn wij in staat om snel en tegen een aantrekkelijke prijs maatwerk modules te maken. Zodat uw bedrijfsproces volledig aansluit bij het WMS VOX.

Uw logistieke proces onze uitdaging?

BSI zorgt met WMS VOX dat uw logistieke behoeftes omgezet worden naar geavanceerde oplossingen die meerwaarde voor uw bedrijf creëeren.

Wij doen graag een grondige analyse van uw processen om daarna een passend advies te geven. Neem contact met ons op zodat we samen uw logistieke processen kunnen optimaliseren en innoveren.

Wij gaan graag de uitdaging aan. U ook?