SO

BSI: de logistieke software specialist

BSI ontwerpt en ontwikkelt haar software producten in eigen beheer, in eigen huis. En dat merk je.

BSI heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor de logistieke markt. Hierdoor zijn wij volledig in staat onze software als een maatpak te maken zodat het naadloos aansluit bij uw bedrijfssituatie.


Doordat wij al onze software in eigen beheer geproduceerd hebben, kunnen wij u garanderen dat u voorzien bent van complete logistieke kennis in combinatie met de laatste ontwikkeltools. Hierdoor zijn wij in staat om adequaat en zeer flexibel in te springen op uw benodigdheden en veranderingen in de markt.
En met passende innovatieve oplossingen staan wij voor een 100% garantie van ons product.

Naast de logistieke achtergrond staat de gebruikersvriendelijkheid van de producten bovenaan. Immers, u wilt toch ook dat uw medewerkers op zeer gemakkelijke wijze hun taken kunnen uitvoeren? En door het volgen en het inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt heeft u ten alle tijde het juiste product in huis.

Of het nu gaat om de logistieke processen binnen uw magazijn inclusief de aansturing van aanwezige apparatuur (liften, paternosters, rollerbanen en weegschalen), of het logistieke proces van het beheer van documenten binnen uw bedrijf. Onze producten staan als een huis!

Stilstand kost geld en houdt eigenlijk achteruitgang in, zeker in de logistiek. Innovatie is daarom voor BSI ontzettend belangrijk en vanzelfsprekend. Wij kijken vooruit, houden nieuwe ontwikkelingen in de gaten en spelen daar meteen op in. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd over de nieuwste technieken beschikt en mee kunt gaan in nieuwe ontwikkelingen in de logistiek.

"Vanuit mijn passie voor software development en de logistieke markt ben ik BSI gestart.

BSI heeft altijd het doel gesteld een warehouse managementsysteem te maken dat eenvoudig aangepast kan worden aan het proces van de klant, waarbij budgetten en tijdsplanningen niet overschreden worden.
Waar de gebruiker centraal staat in plaats van een standaard logistiek proces.

Persoonlijk contact, betrokkenheid bij de processen en de juiste oplossingen bieden. Dat maakt mijn vak zo mooi."

Edward Baarda

Directeur BSI Industrial Software
Bsi edward baarda

BSI Trots op ons team

Ons kleine team van enthousiaste, deskundige en gedreven professionals met jarenlange logistieke ervaring hebben middels de velen succesvolle implementaties en tevreden klanten bewezen dat deze manier van aanpak efficiënt en doeltreffend werkt.

Wat we doen, doen we goed. Elk BSI teamlid op zijn/haar eigen manier maar vooral met hetzelfde doel: gezamenlijk uw bedrijfsprocessen optimaliseren en u de controle geven op alle logistieke processen binnen uw magazijn. En daar zijn wij maar wat trots op.

Edward

Edward

Edward is de oprichter en mede-eigenaar van BSI Industrial Software. Een groot liefhebber van het ontwikkelen van software en de logistiek. Het persoonlijke contact met de klanten, het vinden van de juiste oplossingen en goed ingeregelde magazijnen zijn de dingen waar hij voor gaat.

In zijn vrije tijd stapt hij graag op de mountainbike voor een tocht in het bos. Ook is hij regelmatig achter de BBQ te vinden.

Donja

Donja

Donja is al ruim 25 jaar werkzaam in de ICT en 20 jaar bij BSI. Binnen BSI zet zij zich in voor alle marketing communicatie activiteiten en alle logistieke dingen die er binnen het bedrijf te vinden zijn.

In haar vrije tijd vindt ze het fijn om creatief bezig te zijn. In de keuken, de tuin of aan tafel met klei, groen, marsepein en papier.

Marc

Marc

Marc is al bijna 5 jaar op de achtergrond betrokken bij BSI. Als logistiek en ontwikkel sparring partner is hij een mooi klankbord voor het bedrijf.

In zijn vrije tijd is Marc te vinden in de natuur en ook heeft hij een grote voorliefde voor alles wat voor zijn camera verschijnt.

Kyran

Kyran

Kyran is ruim 3 jaar werkzaam bij BSI. Zijn kennis en voorliefde voor alles wat met computers, netwerken en security te maken heeft kan hij in BSI inbrengen. Voor zowel BSI als de klanten zorgt hij ervoor dat alle software veilig is.

In zijn vrije tijd is hij veel op internet te vinden om games te spelen. De mountainbike weet ook hij te vinden.

Olvar

Olvar

Olvar is ruim 1 jaar werkzaam voor BSI en ontwikkelt mee aan WMS VOX en de BSI website. Ook heeft hij de eerste stappen gezet om support aan klanten te verlenen.

Olvar heeft een grote voorliefde voor Canada en is daar meerdere keren per jaar te vinden (hij hoopt dat Corona snel vertrokken is zodat hij weer naar Canada kan!). In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om nieuwe dingen uit te zoeken qua programmeren en website onderhoud voor bedrijven te verzorgen. Ook hij is regelmatig op de mountainbike te vinden.

Vrijblijvend kennis maken? Graag!

Samen kijken of wij uw magazijnproces beter, sneller en efficiënter kunnen maken?
We komen graag langs. Neem contact met ons op, wij zetten graag onze tanden in een nieuwe uitdaging!